"The queen"

Sorbos `Dodong`   
Jag trodde och hoppades få se Rönnens omtalade färgprakt i år men icke.Bladen har visserligen gulnat men efter det så har de fallit sakta ner mor marken. Jag som köpte den för att få den där "eldiga" orange fägringen i vår trädgården som jag har sett i så många trädgårdar och bloggar. Jag hoppas att den ta sitt förnuft till fånga och levererar nästa höst.

Rönnsumak
Rönnsumaken sköter i alla fall "sitt jobb".Tyvärr så lyckades jag inte fånga dess färger till fullo idag men jag kan lova att när solen skiner på den så levererar den till fullo :) 
Det är den som är vår "the queen" i trädgården  just nu, vilken är er ? 


Rönnsumak

Ha det bäst !

Kommentarer

 1. Rönnsumaken är underbar just nu! Jag har även en sort som heter Tiger Eyes, den är om ännu vackrare i färgerna.

  SvaraRadera
 2. Höstens färger är underbara! Jag har just inte någon sådan färgsprakare i trädgården. Häckoxbärshäcken får fina färger på hösten men bladen ramlar snabbt av. Men tagetesen blommar vidare får vara min Queen med sina fina höstfärger.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Rönnsumaken år då vacker. En självklar drottning! Är bra sugen, men var finns det plats. Alltid samma problem. Nån riktig drottning finns det nog inte här just nu. Körsbärsbenveden gjorde skäl för titeln ett tag, sedan häggmispeln. Det får bli prinsessor istället, fyra jordgubbsplantor i amplar med alldeles rött bladverk.
  Kram
  Anette

  SvaraRadera
 4. Hoppas den levererar nästa år, de är ju så fina på hösten!

  Tusen tack för du gillade mitt inlägg!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg