Förväntningarna var höga.Att jag aldrig lär mig. Jag måste lära mig att ta dagen som den kommer och inte ha för höga förväntningar. Jag blir ju så besviken när det inte blir som jag har tänkt...

För precis en vecka sedan fyllde jag år och min man brukar då packa in mig i bilen och så åker vi iväg ett par dagar. Bara han och jag, inga barn. 


Det blev således en tripp i år med. Vi åkte mot Skåne och Helsingborg och jag var helt väck.. Så trött i kroppen så det är först nu idag (när jag redigerar bilderna) som jag riktigt vet hur set såg ut i Sofiero när vi var där..


Efter besöket på Sofiero så åkte vi tvärs över Skåne och landade i Åhus. Vi skulle övernatta på deras gästgiveri som ligger alldeles  vid hamninloppet. Vi fick ett rum med en riktig fin utsikt över vattnet.
Efter uppackning och uppfräschning så gick vi ner till restaurangen och där åt vi en jättegod tre rätters middag.

När vi vaknade dagen efter så strosade vi runt i Åhus. Det är en liten mysig stad med små pärlor här och där.Är man det minsta intresserad av inredning så ska ni absolut gå till Percy Design . Så mycket fina saker det fanns där och mycket trevlig personal. Som sagt vad, ett "måste-besök" :)

Framåt lunch så var det dags att bege sig hemåt. Det började suga i magen så det blev ett lunch stopp i Ronneby och där fann vi ännu ett nytt favorit ställe!


När vi parkerade bilen vid Brunns parken så hade vi inte en aning om vart vi skulle gå för att luncha. Tur för oss  så dök det upp ett gäng kvinnor som var ute och gick med sina hundar. De såg ut som de var på hemma plan så jag frågade dem vart man skulle gå för att luncha. Det blev ett snabbt svar; Cafe´Mandeltårtan  är stället man ska gå till och så rätt de hade ! 
Miljön var hur mysig som helst. Inredningen var gammal stil med moderna inslag och den grillade Ciabattan som vi beställde var himmelsk! Wow, hit måste  vi åka igen sa både jag och min man. Ja, inte bara för fiket utan för att upptäcka omgivningarna runt Brunnsparken och Ronneby i sig. 

Innan vi for hem så blev det ett besök i butiken Trädgård & Design Exklusiv. Min man kom ut där ifrån med en Zinkbalja. Vi får se vad som hamnar där i. Blommor, vatten...?

Lördag eftermiddag/kväll kom vi hem och jag däckade. Har varit hemma från jobbet sen dess.Trots att det inte blev som jag (vi) önskade så är jag glad över att vi åkte iväg och att min man stod ut med att ha en "tröttfis" med sig i hasorna och utan att bli irriterad på mig.

Jag hoppas att jag blir piggare snart så jag kan  bjuda igen till honom på något sätt .

Nu ska jag gå ut i trädgården och njuta av dagens solstrålar.

Ha det bäst och ta hand om varandra!

 


Kommentarer

 1. Vilken mysig tripp ni verkar ha gjort!
  Sånt kan man leva länge på.
  Hoppas du är piggare nu!

  Hej, hej Ewa :)

  SvaraRadera
 2. Ja det var en mysig tur och jag har piggnat till lite nu. Tack för att du tittade in :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg