Vart har dessa placerats hemma hos mig?


Ja, den frågan ställde jag till er på Facebook. Fick ett förslag. Vid dammen. Nja, vår "damm" är långt ifrån klar för att pyntas men vår Rosgång är på väg att bli färdig och där ville vi ha belysning.


För att orientera er lite så är Rosrabatten till vänster och Tujja häcken åt höger. 
Jag började med att lägga lite tjockare lager med tidningspapper , höger om gången. Min kära dotter hämtade grus som hon lade över dessa. Sedan var det bara att sätta igång med stenläggning.


Det började med att jag lade de tre första men sedan tog dottern över ! Hon tyckte att det var kul och hon var bra på det. Sen kan jag tänka mig att det var lite skönt att bli servad med stenar av morsan ;)


Som ni ser så syns lamporna. De smälter inte in till fullo men de blir väl smutsige after ett tag och då syns de inte lika väl.Vi blev inte helt färdiga eftersom vi blev attackerade av mygg men vi kunde inte låta bli att tända dem. Det var kul att det blev så som jag hade tänkt mig. De ska bara nu riktas in så det blir ett släpande ljus på gången och att man inte blir bländad av dem. Vi får gå och ändra dem efterhand tills vi bli nöjda.


Måste avsluta dagens inlägg och visa er vad jag fyndade på IKEA igår. 
När vi stod vid kassan så var det en korg där fylld med dessa lysande "bollar". De var nedsänkta till nästan gratis.
9:-/ fp och en fp innehöll 3 st "bollar. Jag slog till med 2 stycken :)


De är batteridrivna och sätts på med en en knapp som sitter under. Jag kan ju säga som så att jag trodde inte att de skulle lysa upp så bra som de gjorde. Är glad att jag köpte 2 st förpackningar!

 Ja, just det! Kanske ska berätta vart vi köpte belysningen som vi satte i Rosgången. Jo, den fann vi på Clas Ohlsons :)

Idag lär det inte bli många knop i trädgården. Termometern visar alldeles för höga siffror för det. Blir antagligen poolhäng mest hela dagen :)

Ha det bäst!


Ps. Ni vet väl om att bloggen har en egen sida på Facebook? Det är bara att söka på  Helt enkelt hemma hos mig, så kommer ni dit. "Gillar" ni dessutom sidan så ser ni när den uppdateras. Jag lägger ut foton och annat där som oftast inte hamnar på bloggen. DS

Kommentarer

 1. Snyggt med belysningsstenarna i gången. Jag har lika dana på två ställen som har legat ute 4-5 år och de smälter in bra nu.
  Kul ljusbollar! Får nog lämna skickebud nästa gång nån har ärende till Älmhult.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 2. Så fint du har...Älskar belysning i alla dess former, jätte fint gjort vackert, vacker trädgård ha en skön höst Dorina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg