Sommarlov och semester!


Nu har barnen sommarlov och jag semester. Det gör inget att det regnar och åskar om vart annat, vi är äntligen LEDIGA! Nu är det bara U som ska försöka vara ledig ibland så vi kan mysa ihop hela familjen.
Tycker dock synd om alla som tar studenten här idag. För dem spelar vädret en större roll :S

Några av er såg att jag hade lagt ut en bild på ros stigen igår på Facebook. Jag lovade er att fler bilder skulle komma idag. Som tur vad så var jag ute och fotade i går kväll medans det var fint väder. Jag kommer knappt ihåg när vi började men vilken tur då att man bloggar! 
Scrollade tillbaka och hittade dessa inlägg från 19:e , 21:e April. Jag märker på bilderna att det har ändrat sig fort på kort tid.Här kommer nu bilderna från igår kväll..
Stigen blev precis så där lummig och "mystisk" som jag ville att den skulle bli. Grus ska läggas dit mellan brädorna och sedan är den gången klar. Vi ska göra en likadan gång i en annan rabatt. Bilder från det kommer senare.

Nu ska jag sätta mig ner och "insupa" semester känslan.

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Så fint du har det hemma hos dig!!!! Hoppas det är ok att jag lägger till dig bland bloggar jag gärna läser. Ha en fin kväll/Gela

  SvaraRadera
 2. Så klart att det är ok Gela. Kul att du har hittat hit :)

  SvaraRadera
 3. Otroligt så fin gången blev. Kan tänka mig att göra en liknande genom min lund.
  Ha en bra vecka /Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att jag lyckades inspirera dig Lotta :)

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg