Mustasch jakt :)


Idag blev det ett besök på Algutsrums marknad. Vi var där, vad vi tyckte tidigt, klockan 11:00 men det var fler än vi som var "morgon pigga".
Dottern var med och hon visste vad hon skulle köpa. Jag hade också en plan men inte något som jag skulle köpa utan jag ville hitta mina motiv till fotoutmaningen. Ni som inte vet vad jag pratar om kan gå in på denna länk så förstår ni bättre.
Jag har verkligen legat på latsidan när det gäller att fånga motiv men idag hade jag bestämt mig. Nu ska jag allt hitta mustascher, hattar m.m!
Problemet är att de där sakerna sitterpå människor. Människor som jag inte känner.. Pinsamt att gå och fota okända personer. Så kände jag aldrig förut när jag var yngre. Kan ju bero på att då gjorde man bara utan att tänka. Jag tänker för mycket. Få sluta med det och det gjorde jag faktsikt efter ett tag och då blev det riktigt kul. Dottern tyckte fortfarande att jag var pinsam men vilken föräldrar till en fjortis (förlåt tonåring) är INTE pinsam?. Jag känner inte någon :)
Resultatet efter dagens marknads besök blev; parfym, keps, tröja, godis för dottern och jag hittade inte mindre än 14 st teman! Vi var båda mycket nöjda :)


När vi kom hem så tog jag en runda med gräsklipparen. Vi har ju så lite kvar så det går på ett kick att klippa den. Det var väl inget jättebehov att den blev klippt men det blir ju så j-kla fint när gräsmattan är nyklippt :)


Däremot så har jag inte kantklippt ännu. Det får jag ta tag i när jag har bloggat färdigt.

Jag hoppas att ni får en skön helg och skulle det bli en stund över för er och ni är nyfikna på mina tolkningar på fotoutmaningen så kan ni kika in här

Ha det bäst !

Kommentarer

 1. Vilken rolig idé. Förstår dock precis hur du kände dig :)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 2. Ja, nyklippt känns alltid bra, som nystädat inomhus ungefär.
  Trevlig helg
  Anette

  SvaraRadera
 3. Har precis samma känsla när det gäller att fotografera främmande människor... behöver också en mustasch :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg