Shopparnas Mecka

Sitter nu i bilen på väg hem från Ullared. Få se hur lyckas blogga på mobilen..

Dottern fyllde 14 år i går och önskades sig en resa till just Ullared. Så igår efter Jobb och skola så satte vi oss i bilen och begav oss västerut.
Vi var framme straxt efter 18 så det blev en runda i det stora varuhuset. Det stängde vid 20:00 och då hade vi ett par påsar med oss.
Vi hade bokat en natt på deras hotell. Hotellet ligger på gångavstånd men vi var tvungna att hoppa in i bilen och åka iväg en bit för incheckning. Kändes en aning knasigt men det finns antagligen en jättebra förklaring på varför man gör så.
In i bilen igen sen åkte vi till hotellet. Vi blev impade av hotellet. Ett rum som innehöll sovplatser för 4, mat plats, litet kök och badrum. Allt var smart planerat. Genomtänkt helt enkelt. Det enda vi saknade var bestick. Det fanns glas och muggar..

Idag ringde klockan 05:45. 6:455 Stod M och jag utanför ingången till GEKÅS. U kom straxt efter. 08:20 så var vi åter ute med ännu en fylld korg☺. Gick otroligt smidigt. Berodde mycket på att det inte var så mycket folk vi den tiden.

Så nu är vi som sagt vad på väg hem. Trötta men nöjda. Jag ser framemot att öppna en kall ikväll till grillen. Jag hittade en hel del kul till trädgården. Får väl ta och visa det så småningom när vi har packat upp.

Ha det bäst!

Kommentarer

Populära inlägg