Öland Spirar 2014.Del 3


Sista inlägget från Öland spirar handlar om besöket i  Bjärby. Rättare sagt ,mitt i Bjärby. Denna trädgård har tydligen öppet även när det är Ölands skördefest också men detta var vårat första besök här.
Svarta stora portar mötte oss och de gjorde oss nyfikna  ;)


Fyra färgglada stolar var det första vi möttes av. Om jag bara hade haft en gäng stolar ståendes hemma som jag skulle kunnat måla om men det har jag inte och hade jag haft det så skulle de väl aldrig  bli ommålade. Om sanningen ska fram. Jag tycker trots det att iden var rolig OCH snygg :)


Dessa skyltar var helt underbara! Åh, vad jag ångrar att jag inte köpte ett helt gäng av dem .Jag har aldrig tidigare sett en Rabarber med sådana här flikiga blad. Har ni? Undra om de är goda? Vid ingången till deras köksträdgård så blev vi välkomnade av en mycket snygg fågelskrämma. Köksträdgården är omhägnade med armeringsmattor , me like :)


Anja i Bläsinge pyntade sitt armeringsnät med knoppar och här var det vin korkar som gällde :)


Den här skylten föll mig verkligen i smaken! Ur snygg, eller hur ?Detta var ännu en inspirerande trädgård och vi kommer antagligen åka hit när det är skördefest.

Så, nu har ni sett var vi var på årets Öland spirar. Vi fick jätte mycket inspiration och vem vet, ni kanske har sett något i inläggen som har satt griller i era huvuden :)

Nu ska jag gå ut och njuta av solen och se vad som har hänt i min egna trädgård. Antagligen har det hänt hur mycket som helst.

Ha det bäst :)

Kommentarer

  1. Ännu fler fina bilder från en härlig trädgård som ger inspiration! Tack!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg