Löjligt glad :)


Idag har det varit en seg slödag. Inte orkat ta tag i något särskilt men har slö tittat på diverse bloggar. Läste bland annat ett inlägg på Anna Vattenkannas blogg.
Hon skrev att den största aktiviteten i trädgården sker på markplan men man bör titta upp i bland så man inte missar andra saker.Hon har så rätt i det hon säger.Tänk om inte jag hade tittat upp när jag hämtade posten...
Jag blev nästan löjligt glad när jag fick se de blå klasarna . De är inte många men vad gör väl det när det är första gången som det blommar! Vilken lycka :)


Jag kan inte exakt säga när vi planterade Blåregnet men det kan nog röra sig om  5 år i alla fall. Vi visste att det skulle ta ett tag innan vi skulle få se det blomma så vi satte en klematis i samma spaljé samtidigt som Blåregnet.


Klematisen som vi satte är en som heter ´Multi blue`.Den är lite rolig för den får en andra blomning (remonterande) vilket gör att man får glädje av den  från Maj-September.


Jag ska nu färdigställa inköpslistan som jag behöver ha med mig till Blomsterlandet. Har en del krukor kvar att fylla :)

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Oj, tänkt att få ett blåregn att blomma. Jag är så imponerad. Den växten kommer jag nog aldrig ens att våga mig på.

    Kram
    //Linda

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg