Innan jobbet.

Innan det är dags för kvällsjobb hinner man med en del. Idag blev det ett besök på Sporrsjö . Resultatet av det besöket blev följande;

Primula
 ?
Dessa två hamnade i rabatten vid smultronstället. Den rabatten är lite upphöjd så man slipper böja sig för att se dessa sötnosar. Gäller att tänka praktiskt ;)

Vi satte en Ullungsrönn för ett par år sedan men den hörnan har det aldrig blivit  någon riktig ordning med. Har inte vetat vad jag skulle ha där. Var inne på grus men U tyckte inte som jag . Så det blev att köpa ett par plantor dit med.

Kungsljus
Svart ormrot (?)


Nu längtar jag bara tills Tujja häcken har vuxit upp och blivit tät så vi slipper insynen.


Nu måste jag göra mig i ordning för jobbet. Önskar er en fortsatt skön helg !

Kommentarer

  1. Hej där !
    Vi bor också mitt i ett villakvarter visserligen gränsar halva tomten till skogen och naturreservat . Två kacklande tanter hörs inte till grannarna bara om man kommer i närheten av dem . Så kör på du :-))) ha en finfin dag kram B

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg