Åh, vad skönt..

Gekås Hotell
... det är och vakna upp hemma i sin egna säng. Hotellet på Ullared var det absolut ingen fara med snarare tvärtom men inget går upp emot att vakna hemma.Vi är glada över att vi åkte dit redan i Fredags och sov där till Lördagen. Eftersom vi var hemma redan på Lördag eftermiddag så känns det som att denna dag blev en bonus dag.Helgen känns lite längre. 


Denna extra dag har vi använt till att småpyssla här hemma. Det var ju så att vi fyndade lite gran på GEKÅS och dessa måste ju placeras någonstans. Bland annat dessa tre.
. Vår tonårsson kunde inte alls förstå vad jag skulle med dem till. Han såg inte deras möjligheter men det gjorde jag ;)


När han såg vad jag hade gjort med dem så sa han eller rättare sagt, lät han positivt förvånad :)


Utanför Gekås finns det flera butiker. Vi orkade inte gå i alla men vi gick in i Panduros outlet butik i alla fall.
Var gång som jag går in i deras butiker så bli det "blackout" i huvudet. När jag sitter hemma och bläddrar i deras katalog ser jag hur mycket som helst som jag vill köpa hem och pyssla med men inte när jag kommer till butiken. Jag antar att det blir "för mycket"  på en gång när man ser alla saker.
Det slutade med att jag kom ut med en liten zink kanna, zink etiketter ( vad jag nu ska ha dem till..), silvertråd och bokstäver. Har ännu inte bestämt mig för vad jag ska göra med mina fynd men det kommer jag säkert på snart :)


Nu ska jag göra som katterna redan gör. Lägga mig i fåtöljen..


..framför brasan och njuta av ljudet från regnet som smattrar på altan taket. 

Ha en fortsatt skön dag !

Kommentarer

  1. Tänk så olika det kan vara - vi hade solsken nästan hela dagen. Vilka fina grejer du fick med dig - älskar de från GK:s :D

    Kram
    //Linda

    PS! Jag ska testa det där med pilatesbollen - låter smart!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg