Nu ryker staketet!

-

Staketet på framsidan rivs nu, bit för bit.


Tujjan som vi har planterat framför det har nu växt till sig tillräckligt för att vi ska känna oss bekväma trots att staketet är borta


Den här sidan ligger mot väster så staketet har gett skydd mot eftermiddags solen men man kan se att Tujjan har inte tyckt om att staketet har varit där. Den är lite tilltufsad och gles. Glesheten beror på att jag har inte kommit åt och klippa men det gör jag nu .


En perenn Blåklint fann vi när staketet föll. Vi fick en planta av den av våra grannar när vi flyttade in i huset för 14 år sedan. Jag vet inte hur den har hamnat här men den ska få en bättre plats nu.


Tro nu inte att staketet åker till tippen. Nä, då, det återanvänds till bland annat till Ros stigen. Så nu växer gången fram. Sakta men säkert :)

Det kommer att kännas tungt att gå till jobbet i morgon efter att ha varit ledig i ett par dagar men jag har bara tre arbetsdagar tills jag är ledig igen så det ska jag nog klara.

Ha det bäst !

Kommentarer

 1. Det är fler än jag som jobbar och sliter i trädgården ser jag :) Visst är det härligt, även om man blir trött i kroppen...
  Ja vi skulle kunna byta sten med varandra, mjuka mot kantiga...får man fråga vad du skulle göra med de kantiga (så man kan få nåt tips på användningsområde menar jag)
  Ja, nu är det vanlig dag i morgon,men jag jobbar bara två dar den här veckan så det känns rätt ok :)

  kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stenar som är platta och kantiga skulle jag vilja ha i det blivande vattenfallet i den blivande dammen :) Älskar stenar i alla dess former men ibland är det allt för jobbigt att få upp dem .

   Radera
 2. Det borde vara lagstadgad betald ledighet under våren, för alla med trädgård ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig, Tina! Det partiet som fixar det röstar jag på ( med viss reservation) :)

   Radera
 3. Det var inte supermysigt att väckas klockan sex i morse, men det är rätt skönt att gå inomhus efter så många dagar i solen. Så härligt för tujan att få komma fram och att slippa trängas med staketet :D

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig. Här ringer klockan straxt efter 05:00 när jag jobbar dag och jag hade det v ä l d i g t jobbigt å stiga upp. Omänskligt;)
   Tujjan där emot mår toppen. Ja, inte riktig än men snart :)

   Radera
 4. Ha en fin vecka! Snart kan du fortsätta att jobba med din fina trädgård.
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg