I duschen föll allt på plats.


Oj, jag vet inte hur mycket jag har funderat på hur vi ska fixa till insynsskyddet vid köksträdgården. Häcken som vi delar med grannen är en gammal risig Berberis/vildros häck med inslag av olika ogräs. Hålen i den blir bara större och större. Har länge velat klippa ner den men vi har inte tyckt lika om det, grannen och jag.

Nu är det dock slut tänkt! Plötsligen när jag stod i duschen så "sjönk polletten ner". Varför inte fortsätta att använda oss av armeringsmattor som vi har gjort på flera ställen i trädgården? 

Ide´n fanns i mitt huvud men hur skulle jag få min käre man att "se den" ? Kom på att det går ju att rita upp det på datorn . Älskar teknik :)


Reglar, armeringsmatta och lite klätterväxter. Se där, nu är insyns skyddet klart! Tänk om det hade stått färdigt där ute nu. Det gör det ju inte men det kanske kan bli gjort innan sommaren. 

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Snyggt! Det ser ju alldeles självklat ut nu när du ritat upp det! Däremot älskar jag inte teknik så mycket, jo när jag väl lärt mig, men jag är ingen naturbegåvning precis.
  Ska bli kul att se när det blir färdigt!
  Ha en fin vecka
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men visst blev det självklart att det är så vi ska göra. Så mycket lättare att se när det blir uppritat. Vi får se när vi hugger tag i denna uppgift. Planen är gjord i alla fall :)

   Radera
 2. Hej! Jag visade min man dina bilder idag ...och han sa direkt : " Va? Har hon en karl som jobbar inom cement yrket...kom inte med nya idéer...jag tänker inte skaffa fram det här ...det räcker med det du har tagit fram!" Hmmm...jag bara visade bilderna...sa ju inget mer, :-) Det kommer att bli supersnyggt, jag lovar! Ha det bra , Karla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du kan hälsa din man Karla att gubben min jobbar inte inom cement yrket. Det var bara hans fru (jag) som önskade sig dessa rör i födelsedags present för ett par år sedan. De var tunga att ta hem men det var väl värt det. Så klart att han fixar fram några sådana till dig om du vill ha ;)
   Till höger i denna blogg finns en sida som heter växthus och köksträdgård. Där kan du se hur det har vuxit fram. Du får en länk av mig som leder dig dit.
   http://heltenkelthemmahosmig.blogspot.se/p/vaxthuset.html

   Radera
 3. Vilken bra ideee, blir jättefint!
  Va kul med "betongrören"

  Trevlig vecka!

  SvaraRadera
 4. Det ser ju självklart ut :-) Tycker det är kul när man ser andras lösningar på saker och ting. Kände nu spontant att jag var tvungen att lägga mig i..hihi...Vill bara tipsa om den superfina klätterbenveden, så får du även en fiiiin vintervägg. Lycka till och kör hårt på din idé.

  Vårkram / Therése

  SvaraRadera
 5. Så snyggt det kommer att bli - armeringsmattor är fantastiskt användbara.

  Jag har också tänkt testa det där med amaryllis upp och ner. Men jag vet inte riktigt vad jag ska hänga dem i - skulle vara fint med ett trägaller och flera stänglar över bordet ... undrar om maken kanske vill snickra lite ;)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg