Högtryck idag men ibland måste man foga sig...

Många kvinnor önskar sig kläder, smycken, parfymer m.m. Jag önskar mig en högtryckstvätt. Inte nog med att man kan skala nypotatisen med den på a´la Per Morberg sätt man har ju sådan nytta av den i trädgården!

Jag har ändå turen att min pappa har en högtryckstvätt och han brukar komma förbi med den på våren och idag var det dags.



Trätrallarna vid växthuset och vid tvättstugan blev som nya igen. Jag har inte oljat in dem förut men det blir det nog i år för nu har jag hittat den rätta nyansen på oljan.


Plattorna vid ytterdörren fick sig också en omgång.De såg inte så skitiga ut men det var de..


Efter högtrycken så fick jag ta fram fog sanden. Det gick inte åt så mycket så det gick rätts å fort att foga.
Även våra trämöbler fick sig en omgång av högtrycken. Välbehövligt även där, vill jag lova!


Jag har sagt det förr men om ni har plattsättning så måste ni skaffa en fog rensare/borste. Ni ser den på bilden ovan där den ligger på fog sands påsen.

Det var min syster som sa att jag var tvungen att skaffa en sådan när vi la plattorna. Hon hade så rätt i det. Det borde vara standard att det följde med en sådan med stenarna. Nja, förstår att det inte funkar så men den är sååå bra :)


Dagen har varit hur skön som helst. Känner mig sjukt nöjd med det som vi har gjort skulle vilja göra mer men till slut så måste man inse att det är dags att lugna ner/foga sig.Kroppen ska ju hålla hela helgen. Ska jobba men lite annat ska helgen fyllas ut med..
En sak är säker; Jag lär inte bli svår vaggad ikväll.

Extra bonus denna dag var att jag fick umgås med min"pälsige" vän. Hon höll oss sällskap och såg till att saker och ting blev gjort på rätt sätt ;)

NU har vi helgen framför oss. Jag hoppas att den blir skön för er alla.

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Du har ju hunnit med massor och det är ju en bonus bara att få vara utomhus när det är så fint väder!
    Hoppas det håller i sig hela helgen
    /Anette

    SvaraRadera
  2. Jo, vi hann med en hel del men man vill alltid göra mer;) Knasigt, man måste ju hinna njuta också

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Jag svarar på era kommentarer så snart jag kan.


Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.