SöndagVi har haft oturen att våra plastskivor på växthuset har blåst iväg för oss när vindarna tar i lite kraftigare. Nu har vi plockat bort dem , rengjort (välbehövligt)och satt fast dem med både silikon och "spindlar" (klämmor). Jag håller tummar och tår nu för att de ska sitta kvar !
Det blev mycker gjort ute i växthuset idag. Golvet sopat, krukor tvättade m.m. Kände mig riktigt mör i kroppen efteråt.


Så go fika på altanen satt som en smäck :)


Skrållis och 

Baileys njöt också av värmen på  altanen.


Dottern fick ett ryck idag och ville byta hårfärg. Det blev riktigt lyckat men resultatet får ni inte se. Hon ville inte visa det på bloggen och det respekterar jag.


Vi avslutade Söndagen  i Bowlinghallen. Vi bestämde innan att den som förlorade skulle städa hela huset under nästa vecka. Jag trodde att jag eller vår dotter skulle få den lotten eftersom vi brukar hamna i slutet men så blev det inte denna gången. Tonårssonen "vann" städningen! :) Han som verkligen "älskar" att städa ;)

Hoppas att er helg har varit toppen och att starten på den nya veckan blir minst lika bra. jag har turen att vara ledig i två dagar till :D

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Våra skivor har också blåst iväg ett par gånger. Ett par, som aldrig återfanns, har bytts ut mot glas.

    SvaraRadera
  2. Mm, vi bytte från glas till plast för att glaset i taket gick sönder. Vår katt brukar sova där så jag blev riktigt skraj :( Hur har ni satt fast plantskolor ?

    SvaraRadera
  3. Plastskivor INTE plantskolor ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg