Morgon fynd :)


Jag är sådan att jag vill klara av alla "måsten" så fort som möjligt på dagen. Allt för att jag bara ska kunna njuta när det är klart.

Idag stod handling på min"måste-göra"-lista. Stack iväg till affären så fort jag hade svalt frukosten.
 Kom på att Knutssons blommor ligger ju där bredvid affären. Har inte varit där på länge eftersom jag tycker att deras sortiment har blivit sämre. För några år sedan så kunde man hitta "rariteter" bland de mer vanliga blommorna men det har blivit sämre med det men idag ville jag ha tag i Tulpaner och det skulle de väl ändå ha.
Så efter att jag hade handlat cyklade jag dit. Resultatet blev att jag hittade fynd. Köpte 10-pack Vita Tulpaner och två stycken Primula för sammanlagt 49:- Sicken tur att jag cyklade dit :)


Delade upp Tulpanerna så de blev två buketter. En hamnade i den röda vasen i hallen tillsammans med Trollhassel. 


Den andra fick hålla Blåbärs riset sällskap på köksbordet.


Primulorna satte jag i en zinkkruka ute i växthuset. De ska senare hamna under äppelträdet.


Visst är de söta .

Idag sägs det att det ska bli två sifffrigt på termometern  så jag lär vara mest utomhus idag. Jag hoppas att ni får möjlighet att njuta av solen denna dag.

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Såg så fina våruteplanteringar på blomsteraffären idag.
    Höga utslagna vide i mitten , primula runt om och murgröna hängandes . Var på vippen att köpa, lyckades hejda mej i sista stund .De hade väl inte överlevt natten å inne tar jag död på dem ännu fortare . Kan tänka mig att växthus blir bra . Kram B

    SvaraRadera
  2. Härligt med blommor att förgylla med innan det börjar blomma utomhus. Ha det fint!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Jag svarar på era kommentarer så snart jag kan.


Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.