Lökburken har fått flytta.


Lökburken som jag satte ner diverse olika lökar i har fått flytta ut i växthuset. Det är lite kyligare där så jag tänkte att tillväxten skulle lugna ner sig lite. För i burken har det växt!Vad tror ni? Kommer burken att hålla ? :S


Ännu har inga Krokusar slagit här hos oss men det grönskar lite här och var. Här ovan ser ni Pärlhyacint (tror jag) som är på "g"."Det som göms i snö kommer upp i tö" sjöng Robert Broberg och gör säkert fortfarande. Han hade så rätt.Den borttappade handsken är nu inte längre borttappad :)


De flesta som hälsar på oss ser inte våra snödroppar. De är under Lagerhäggen så om man ska kunna  se dem så behöver man sätta sig på huk och det har börjat bi jobbigt för de flesta...Jag skulle så gärna vilja flytta på dem till en annan rabatt så man kan njuta av dem till fullo.Kan man göra det nu eller ska jag vänta? Tacksam för svar.


Nu ska jag fixa till mig en kopp te och  öppna den nya A o T  tidningen. Ett riktigt tjock nummer denna gång. Spännande!

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Jag springer också omkring och samlar ihop mina snödroppar. Vill som du, lite närmare där man kan njuta för fullt av de små glädjespridarna. Tror att det bästa är att flytta dem när de precis har blommat över men själv tog jag in en del tuvor och satte i kruka. Vill ju ha in våren =) Sedan ska jag sätta ut dem igen, på nya stället, och tacka för lånet.

    Vårkram / Therése

    SvaraRadera
  2. Mmm jag trodde nästan att jag borde vänta tills de har blommat över innan flytt men jag kommer nog testa och flytta en "rugge" nu så man kan njuta av dem till fullo. Smart att ta in dem i kruka. Det ska jag också testa :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg