Frö leverans från Finland.

Oj, vad internet öppnar upp olika möjligheter! Otaliga sidor som kan inspirera, lära och låter oss få veta vad som finns och som vi inte kan vara utan.

På Facebook finns en sida som heter; Trädgårdsväxter!Byt, sälj &efterlys! Jag spanade runt där och fann Primula fröer. Så passande! Jag har ju äntligen bestämt mig för att ha Primula under mitt äppelträd. Jag vill ha så många olika sorter som jag kan hitta och varför då inte driva upp dem från frön? Det blir ju extra kul! Jag betällde en omgång och sedan glömde jag bort det.. Hur det nu kunde ske.


Men hur som helst. Idag när jag kom hem sa min dotter att jag hade fått ett kuvert från Finland och där låg det.Tji hoo! :)


Mitt frö inköp har anlänt och bara väntar på att få bli sådda.Vet bara inte riktigt hur de vill ha det. Jag tror att de inte är så kräsna. Vad säger ni? Har ni någon erfarenhet? Känns som att jag borde peta ner dem nu. Att det är hög tid för det, eller?Många frågor...hjälp :)

En annan glädjande sak är att nu är äntligen helgen här. Jag har lyxen att vara ledig i fyra dagar OCH det ryktas om att helgen ska varm och riktigt vårlig. Jag hoppas att de inte far med osanning.Skulle vara så skönt att få se solen.

Ha  det bäst!

Kommentarer

 1. Spännande med fröleverans, men jag har tyvärr ingen aning om hur man sår dem. Håller också tummarna för sol!

  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Vasa- kan det vara från Marita? :)
  Visst är det kul med trädgård, den ger oss nya bekantskap över landgränsen...
  / Teppi

  SvaraRadera
 3. Jo men visst är det från Marita :) Fick odlings råd av henne med. Så nu vet jag att de är inte alls kinkiga utan väldigt lättsådda. Jag trädgårds intresset öppnar upp gränserna på många härliga sätt.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. jag har också ett antal frön från Marita, jag hade även förmånen att besök henne ifjol ...
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 6. Tack för länktipset! Fyra lediga dagar låter underbart - det är ju riktigt vårlikt ute :D

  SvaraRadera
 7. Jag har många aurikler! Samlar nog får jag säga har dem i kruka de flesta i alla fall. Om du undrar nått så kanske jag kan hjälpa dig :)
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 8. Du har redan fått kvalificerade råd! Roligt med egensådda. Marita från Vasa har jag hört ofta om! Hennes trädgård ser ut att vara magisk! /Anja

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg