Tomten kom i år med.

Idag har vi varit och trängts med köpsugna människor på köpcentret. Dottern hade fått en del presentkort av tomten så hon ville shoppa loss idag . 
Vi kom  rätt så lindrigt undan. Efter ett par påsar och ca två timmar så var vi hemma igen. Skönt att det inte tog längre tid. År inte glad i att trängas i butiker.Tomten kom som sagt till oss. Jag trodde faktiskt inte  att han skulle göra det. Inte för att vi inte skulle ha varit tillräckligt snälla (för det tycker jag att vi har varit) utan att han skulle vara tvungen att prioritera bort oss. Han har ju så mycket att göra denna tiden men men , han dök upp, till vår stora glädje!


Det var några av oss i vårat sällskap som var en aning skeptisk till tomtens äkthet. Det klämdes lite här och var :)
Tyvärr så missade en av våra gäster tomten totalt. Han hade precis gått i väg för att köpa en tidning när tomten kom. Som tur var så lämnade tomten några paket till honom också .Så han blev inte utan:)

På Juldagen fick vi hjälp med att göra tabberas. Nya gäster kom och faten tömdes i rask takt på julmaten som var kvar från dagen innan.

Jag åkte sedan iväg till jobbet för ett kvällspass.När jag kom hem vid 22 så brann eldkorgen ute i trädgården.


Maken och barnen hade satt Marschmallows på pinnar så de var redo för att grillas.
  
Ljuslyktor var tända lite här och var i trädgården och dottern tände tomtebloss. Livet kändes rätt så gott  att leva just där och då.


Livet är inte illa just nu heller. Vi sitter framför brasan inne och njuter. Baileys ser dock lite missnöjd ut.

Ha nu en fortsatt skön kväll !

Kommentarer

 1. Det är ju typiskt att tomten alltid ska komma när inte alla är på plats. Hoppas att han bättrar sig till nästa år. Så fint din familj ordnat det tills du kom hem från arbetet - mysigt!
  Ha det fint! Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka fina och mysiga bilder! Katten är ljuvlig!

  Dumt av mig att inte skriva vad en crock pot är. Det är en tingest för långkok. Jag bodde i Texas för lite drygt 20 år sedan och där användes crock pots flitigt. Jag har velat ha en ända sedan dess och nu finns de äntligen anpassade för våra vägguttag. Perfekt att starta innan man går till jobbet och komma hem till en färdiglagad gryta :)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg