Bloody Sunday...


Gårdagen var en innehållsrik dag. Var ute i trädgården och plockade av de sista Rosenskärorna. Satte dem i en kruka på vårat smultronställe.


Har tagit frön från dessa. Hoppas att jag lyckas få fram nya till nästa år. Rosenskäran är en av mina " måste-så-varje-år-blomma".

Ett besök på sonens gymnasieskola hann vi med mitt på dagen. Det var gymnasiemässa så han var där för att visa upp vad de gör på hans utbildning för blivande gymnaster och nyfikna föräldrar.
Vi (nyfikna föräldrar) var så glada att vi "fick" komma och se vad han gör i skolan. Jag fick hålla mig i skinnet för att inte skämma ut honom och hans kompis. Det var svårt men jag fick höra sen att jag hade skött mig ;)

Ett besök på Media Markt resulterade att son och jag fick med oss hem attiraljer så vi kan lyssna på musik lite lättare.Älskar tunga paket med medföljande instruktionsböcker. Gillar tekniska prylar , helt enkelt!

Böcker innehåller inga instruktioner men de gillar jag också. En hel kasse fick jag när våra vänner kom och lämnade sin son här (han som tidigare hade sagt att jag hade skött mig på gymnasiemässan) för att han skulle vara här och lana med A.
Det blev bara ett snabb besök för vi väntade annat besök på kvällen. Vi måste försöka ses snart igen och då längre. Att det ska vara så svårt att få ihop livet.

Straxt efter 17 ringer det på dörren och där står tre personer och sjunger för mig. Vi har inte hunnit ses tidigare så det blev paketöppning för mig. Två hårda paket :)


Paketen innehöll två snygga muggar och en väldigt passande skärbräda till mig som är kattälskare :) 
Kvällen gick väldigt fort. Alldeles för fort.Har en tendens att göra det när man har det trevligt.


Vaknade idag till ett grå mulet Kalmar. Sova väder kan man också kalla det för. Upp och hoppa med oss! När jag drog upp rullgardinen så fick jag se att några som inte sov var våra kära, bevingade vänner. Det var full aktivitet på fågelborden och på Talgbollen som vi hängde upp igår. Jag står där och tittarpå hur de flyger omkring och kivas med varandra när de helt plötsligen flyger i väg ! Alla förutom en. Som sitter i munnen på Båtis :(

Naturens gång, jag vet men det gör mig inte gladare precis. Båtis däremot var så nöjd och min kära U sa ; "Det är ju skönt att en av katterna är självförsörjande i alla fall !". Hm, U är på golfbanan nu så jag får väl gå ut och ta hand om resterna nu. Om Båtis lämnade något kvar vill säga..

Ha en fortsatt skön Söndag !

Kommentarer

  1. Jag kanske missuppfattar, men odlar du rosenskära i kruka? Hur gör du i så fall? Har fått fröer till olika rosenskäror och ser verkligen fram emot att få så dem till våren.

    //Linda

    SvaraRadera
  2. Jag odlar dem på friland inte i kruka. Hann plocka av de sista innan frosten kom :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg