Ljusa upp tillvaron.


Nu har vi påbörjat renoveringen av vår hall. Det är en rätt så liten hall så ljus färg på väggarna var ett måste om den ska kännas större.
Vi använde oss av samma färg som i vardagsrummet, Äggskalsvit. Väggen bakom trappen var målad i en murrig, brun färg. Här ska det så småningom komma upp en tapet. "Gluggarna" hade vi innan också. Är så glad att vi gjorde dem. De lyser upp trappen på ett trevligt sätt om kvällarna.Väggen har vi satt upp för att man ska slippa se ytterkläderna så fort man kliver in i hallen. Blir en lite mindre rörig känsla. På väggen kommer det att hängas upp en helkroppsspegel med ev. en lampa över.Under trappen ska det byggas in förvaring . Byråarna skall återanvändas. Lite färg på dem så blir de som nya :)

Tidsplan? Det har vi ingen men vi är på "g". Än så länge har jag semester (veckan ut) men jag har en del annat som måste göras innan det är dags för jobbet igen.
Renoveringen får ta den tid som den tar men visst,det hade varit skönt om det hade blivit klart innan min födelsedag.

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Det kommer att bli snyggt :)
    Jag gillar gluggarna i väggen.
    Ska bli kul att se färdigt resultat.
    /Sari

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg