Idag blev det besök hos mina föräldrar på eftermiddagen. Min pappa trivs väldigt bra när han är ute och jobbar i sin oas.

Vi brukar alltid ta en trädgårdspromenad innan kaffet. Ibland blir det en runda efter kaffet också. Idag så får ni följa med :)


 Den här Lönnen är självsådd. En helt vanlig Lönn som bestämde sig för att växa bredvid dammen. För tre, fyra år sedan så tipsade jag pappa att stamma upp den och det gjorde han. Blev toppen bra! Ser ut som en Klot Lönn som man köper för dyra pengar i handelsträdgården . Den är en av pappas stolthet i trädgården :)Här hamnade vår gamla hammock. Vi hade den hos oss tills vi byggde vårat lusthus. Den passar så mycket bättre hos mina föräldrar. Här står den med ett härligt löv tak över sig.


Efter rundan så var det fika dax. Hemmagjord tårta med egenplockade jordgubbar direkt från landet. Att pappa inte "sprack" av stolthet var ett under för det var han som hade bakat. Den var jättegod ! :)

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Så fint både du och dina föräldrar har i era trädgårdar! Lönnen ser verkligen jättefin ut, blev perfekt som uppstammad! Tårtan ser så smarrig ut! Vi har också haft en skön och lugn midsommar och vädret har varit riktigt hyfsat!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket ! Skönt att höra att er helg har varit bra :)
   / Sylvia

   Radera
 2. Tack för titten hos mig. Alltid lika roligt när någon lämnar ett avtryck. :) Och tack för tipset med lönnen. Har funderat i samma banor men varit osäker på om det skulle fungera.
  Ha en finfin vecka!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg