LusthusetAugusti 2012 sprang vi på vårat Lusthus på Blomsterlandet. Jag kommer ihåg att jag hade spanat på det länge men tyckte att det var lite för dyrt men en dag  när vi var där så var det nersänkt pris på det så då fick det hänga med hem.


I år så blev det en mer färgglad uppdatering. Nya möbler har inköpts på Jysk. Innan stod det en sk. parkbänk men den ska (tror jag) till den framtida dammen. Har även försökt matcha blomsterplanteringen med möblerna . Limegrön palettblad  planterades tillsammans med (vad heter den?) rödbladiga palm liknande växt ..  

Växtligheten runt lusthuset har tätnat till. Ännu är vi helt gömda bakom Tujja häcken men i slutet av året så är det nog ingen som ser oss och vi kommer inte att se grannens bil längre.


 Äppelträdet blommar inte så mycket och jag tror att det är mitt fel. Jag är verkligen ingen hejjare på att klippa fruktträd.Jag måste sätta mig in i detta ämne mer så vi kan få ihop äpplen till en äppelpaj i alla fall.


Är så glad att jag började dokumentera vår trädgårds utveckling med den här bloggen . Det är så lätt att glömma bort hur det såg ut innan. Att jag även har fått ta del av er, läsares kunskaper är en stor bonus. Kul att ni hälsar på :)

Gå nu in på Lusthus sidan så får ni se hur det såg ut från början.  

Ha en skön fortsatt Måndag!


Kommentarer

 1. trodde först att det var min bild på din svarta kruka..hihi...Jag har precis gjort likadant;-) Växten är en Dracena.

  Vad gulligt det blev med lusthörnan och så frächsa, härliga, friska möbler. man blir gla´i hela kroppen av den färgen:-)

  Solskenskram / Therése

  SvaraRadera
 2. Ah, Dracena. Det namnet ska jag lägga på minnet. Så vi har liknande smak ? ;)
  Så det är du som har solen. Här kommer det regnskurar med jämna mellan rum. En perfekt dag att sitta och surfar runt på diverse bloggar.
  Tack för hjälpen :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg