Cerastium Tomentosum

Någon som vet vad jag talar om? ;) Det är ju den kära Silverarven. Den som jag fick en liten tuss av en vän för si så där 10 år sedan, tror jag. Nu har den äntligen hittat sin rätta plats i vår trädgård. Eller rättare sagt vi, har hittat rätt plats åt denna..


Juni 2012 så grävdes grässvålen bort på vår baksida. Vi vände på våra gamla Sjöstens plattor upp och ner så den släta ytan kom uppåt. Det blir så  mycket skönare att gå på dem då.
Mellan plattorna satte vi tussar av Silverarv som nu har spridit sig :)

 Börjar ni se hur det kommer att bli?. Ska ta en bättre bild när de har tagit sig ännu mera.


Jag vet inte om Nyckelpigorna har övervintrat i dessa tussar eller om de bara hade en mysstund men många Nyckelpigor såg jag idag.

Det är verkligen inte lätt att hålla sig inne när det är sådant här väder. Jag bör ju ta det lite lugnt just nu.. Har bett U köpa en ny trädgårds tidning som jag kan drömma mig bort i. Risken finns att jag blir inspirerad till andra påhitt. Vad tror ni?


Hoppas att ni är utvilade nu så ni orkar med arbetsveckan som börjar i morgon. Några av er har säkert ännu en kortvecka framför er :)

Tack för titten!

Kommentarer

 1. Silverarven är fin, det blir kanonsnyggt med den mellan stenplattorna! Vilken härlig ide med armeringsmattor i taket, blir läckert!
  Känns bra med ännu en kortvecka framför, skönt med lite extra ledigt!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det blir fint med Silverarven mellan plattorna och så underbart att få se en nyckelpiga igen. ha det så gott!
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 3. Tack för hälsningen på min blogg!
  Jag är också mycket förtjust i silverarven, en underskattad växt tycker jag!
  /Katarina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg