Wow, vilken trädgårdshelg. Så mycket som vi har hunnit med ! Det trodde jag aldrig men det känns allt i kroppen att man har hållit igång :)


Vi har en del stenläggning och där behövdes det fyllas på med sand. Innan jag gjorde det så använde jag mig av den här underbara uppfinningen. Den gör ogräsrensningen mellan stenarna till en barnlek. Alla som har stenläggningar borde införskaffa sig en sådan här makapär.


På Smultronstället så sopades Ölandsstenen och fönsterna putsades  innan möblerna sattes ut. Hoppas att det blir lite varmare så jag kan sitta där ute och mysa med en bok.

Jag lovade igår att jag skulle berätta vilket träd som har fått uppgiften att ersätta vår Kornell. Jo, det blev en...


...Ullungrönn. Om ni klickar här så kommer ni till en länk på Blomsterlandets sida där det står mer om detta träd.

Tack för att ni tittade in :)

Kommentarer

  1. Vilket vackert träd! Det har jag aldrig hört talas om. Såg att det går ända till zon 4. Så mysigt Smultronstället är. Dom har lovat lite bättre väder imorgon så kanske du kan sitta ute och mysa då.

    Du frågade mig om hur du skulle få din clivia att blomma. Jag har nog egentligen inget tips att ge. Jag har ju mitt uterum där den står på vintern (ca 8 grader). Tror att den gillar att vila så har du ett lite svalare rum så försök att ställa den där på vintern och minska vattningen. Ställ den sedan ljust i mars och börja vattna lite mer så att den vaknar. Så gör en bekant till mig och det brukar funka för henne.

    Önskar dig en fin Valborgshelg!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg