Hej igen :)

Ibland tar det ett par dagar mellan inläggen och ibland blir det som nu, två inlägg på samma dag.

Kände bara att jag måste dela med mig av ett samtal mellan mina barn, M tolv år och A sexton år. Detta samtal skedde i kväll när vi hade  ätit färdigt på Thai silk ,
M säger; kan vi gå nu? Var på A svarar; Nä, vi sitter och njuter av kaffet :)
Helt plötsligen insåg jag att A har blivit stor. Här sitter jag och dricker kaffe med min son. Han är inte fyra år längre!

Vart tog tiden vägen? Vem har tagit min lille plutt ?
Jag vet att t man bara har barnen till låns och att min uppgift som förälder är att se till att de blir till självständiga och trygga individer. Jag trodde bara att jag skulle få låna dem lite längre. Går det bra att låna om , som på biblioteket, tror ni ? ;)

Kommentarer

  1. Hej! Jag håller med dig...barnen är bara till låns...Min 19 årige skulle bo hemma 1 år för att kunna spara lite till en eventuell bostad...och jag räknar månaderna nu, jag blir lite skakig av tanken på att snart är han borta och inte kommer jag kunna ha koll på honom heller...hur ska det gå med oron man har som förälder som måste alltid veta att barnen mår bra och klarar sig själva? Men, men...det är ett halvt år till...så kanske det löser sig det med. Ha en fin helg, Karla.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg