Äntligen, fingrarna i jorden!Sist skrev jag att jag skulle ta fram krukor och jord. Det blev inte av då men idag har jag äntligen börjat så.! :)Det blev diverse olika fröer so jag petade ner i jorden. Bland annat dessa vackra bönor !Efteråt så unnade jag mig en liten paus ute på altanen. Jag trodde att jag skulle kunna sitta ute men det såg mycket skönare ut än vad det var. Vindarna var riktigt kyliga. Brr.Katterna verkligen älskar vår altan. Så fort vi öppnar dörren ut dit så kommer de rusande. Lika fort som när det är mat dags . Då förstår ni deras glädje :)

Jag ska ta och passa på och njuta av solen medan den är framme. Jag kanske skulle gå ut i växthuset och börja vårstäda där...? 

Ha det bäst !

Kommentarer

  1. Jag och mina vovvar tar alltid en relaxstund på glasverandan, när solen är framme. Man blir lätt lurad men inser misstagen direkt när man kliver ut:-)

    Kram / Therése

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg