Sportlov.Barnen har sportlov medan U och jag bara jobbar. En enda ledig dag har jag denna vecka och det är idag. Jag frågade M om vi skulle spela spel. Tråkigt; fick jag till svar.Efter en stund så frågade hon om vi inte kunde gå ut och bygga i snön :)


Ut gick vi och snön var verkligen perfekt för att bygga med. Lagom "kramig". När solen kom fram så blev det paus. M och jag satte oss mot snöhögen och njöt av solen. Efter en stund kom storebror ut och hjälpte till så jag passade på att smita in :)
 


När jag skulle gå ut på altanen och fota dem så hade de smitit iväg men då fick jag se att istappar hängde på klätterstöden utanför altanen. Vackra :)  


Vilken tur att jag har simultanförmåga. Samtidigt som jag bloggar så sitter jag och tittar i en av katalogerna som jag har fått i brevlådan om årets bokrea, Jag har skrivit innan att jag har verkligen blivit dålig på att läsa men det är ändå några titlar som jag vill ha. De kanske gör att suget på att läsa kommer tillbaka?

Ha det bra !

Kommentarer

 1. Hej

  Jag gillar böcker som man bara behöver bläddra i.
  Bilder böcker med andra ord.
  Tack för en toppen bra kommentar. Självklart bra för sådderna med o putsade fönster.
  Ha en skön helg
  Annika

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg