Vinter igen och ett stort TACK!På Als'en kan man köpa detta klot och mycket mer !

Vaknade upp till en värld som såg ut som om någon hade pudrat socker över. Jag är glad i snön men den var ju borta! Kunde den inte bara fortsatt vara det ? Vill ju ha vår!!!


Min lilla kämpe slokar på sitt huvud. Längtar också efter sol och vår. Hon undrar nog var det vad som hände.


Tak fest :)

I fågel bordet eller rättare sagt , på, är det full aktivitet!


Även här , i det blivande luktärt tornet är det full fart. Tycker det är härligt med alla fåglar som är här.Solen kom fram på en snabbvisit. Jag "hoppade" i kläderna för att lapa i mig sol strålarna. Härligt! Tyvärr mindre skönt när jag väl kom hem... Ryggen vill inte som jag :(
Får fortsätta jaga sjukgymnaster , vilket är svårare än vad jag trodde. Att jag ska börja jobba på onsdag känns inte trovärdigt just nu... men, men det kan ju ändra sig!

Avslutar detta inlägg med ett stort tack till er, nya besökare och gamla som besöker min blogg. Kul med era kommentarer. Det gör att jag får en liten "ny tändning" ang bloggen. Det blir så mycket roligare att uppdatera den.

Ta hand om er och tack för titten!
Kommentarer

 1. Såå fin din nya blogg är:)
  Hoppas att du finner en sjukgymnast och som dessutom kan hjälpa dig med ryggen. För sånt är absolut inget roligt....Jag vet:/

  Kram / Therése

  SvaraRadera
 2. Här har det snöat från och till idag också tillsammans med riktigt kalla nordanvindar, inte kul alls! Hoppas du får hjälp med ryggen och blir snabbt bra! Jag hade problem med ryggen för många år sedan så jag vet hur jobbigt det kan vara!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg