Hur ser er låda ut?Min är alldeles för liten, gjord i plast och... ja, alldeles för liten! Mina fröer får inte plats längre och jag har inte ens beställt årets laddning. Jag vill ha en i lagom storlek ( och vad är lagom) där jag kan sortera fröerna efter hur de ska sås. Har kollat runt lite i cyber världen och funnit allt från skolådor till hem snickrade lådor. Det verkar inte finnas någon att köpa i färdigt skick så att säga. Eller vet ni om någon? Jag börjar fundera på om jag ska ta en skokartong eller liknande och piffa upp den men det hade varit skönt med en färdig.. Ja, jag är lite bekväm. Erkänner direkt :)

Tog däremot fram en annan mer rolig låda idag på morgonen. Har inte tittat i denna på minst 6-7 år. Hade glömt att det var så många roliga saker där i...


Den var fylld av gamla minnen i form av mina gamla dagböcker! Jag började läsa i en och det dröjde inte länge till sonen kom ner och undrade varför jag var tårögd och skrattade som en toking :) Otroligt så omogen man var på alla sätt och vis och sen i nästa stund så  skrev jag tydligen poesi.. Vilket jag inte hade något minne av alls och vilka dikter då, haha :)

Jag är verkligen glad över att jag har sparat dem efter alla dessa år. Det dyker upp diverse olika namn på människor som jag tydligen umgicks med men jag kommer inte ihåg dem .. Pinsamt, kan jag tycka.. . Jag får ta och läsa mer i dem så kanske minnet vaknar till.

Tack så mycket för att ni tittade in och jag ser fram emot att få höra hur era frö lådor ser ut. Alla tips tas emot på att göra en egen eller på vart man kan köpa en färdig :)

Kommentarer

 1. Inte svårt att bli sittande när man hittar såna roliga saker:-)
  Jag har en nygammal hattask med romantiska rosor och fjärilar. Fast påsarna ligger hullerombuller, när man lyfter på locket;-)

  Kram / Therése

  SvaraRadera
 2. På vinden har jag en låda full med handskrivna dagböcker. Numera skriver jag på datorn, men det blir varje dag. Inte lika romantiskt kanske, men dagboken är sökbar, vilket är praktiskt och så går det så mycket snabbare på datorn.

  Att få plats till fröerna är inte det lättaste. Jag har två överfulla pärmar och en som är på väg att fyllas. Den första pärmen är till blomsterfröer och den andra till grönsaker. Jag har platsfickor med fyra fack i varje som ser ut att vara anpassade till just fröpåsar. Fast så är det nog inte tänkt. Men bra är det :)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 3. Hattask, pärm.. Pärm med mindre fickor låter som ett intressant alternativ. Tack för tipsen :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg