Fy katten!

Som jag har berättat innan så har vi tre katter varav en ( Båtis) är både ute/inne katt. På vår/ sommar ser man honom knappt för då är ha ute och håller koll på sitt revir men det är annorlunda nu när det är kallt.

Nu så är han ute så lite som möjligt.Jag tycker att det är mysigt att ha honom inne ( tycker inte U) . Han ligger tätt, tätt bredvid mig i sängen och spinner ( U kanske är avis ;) ). Finns det något mysigare?
Nu är det så att Båtis har bestämt sig för att INTE använda kattlådan som står här inne. Nä, han ska ut och utföra sina toalett bestyr ute och det till varje pris! Får/kan han inte gå ut så håller han sig hellre än att gå på den där lådan.
Det blir lite jobbigt för oss med detta påhitt.Eftersom vi måste släppa ut och in honom. Vissa nätter får vi stiga upp 4-6ggr för att göra detta.Strunta i honom, kanske ni är några som tycker men det är inte det lättaste .Han skriker och klöser på dörren som en galning. Färgen är till och med bort klöst på utsidan av ytterdörren.. Inte kul när dörren är bara något år gammal :(. Funderade på kattlucka men det blir lite knöligt när man som vi har två andra katter som inte får gå ut..


 Jaja, tillbaka till Båtis problem idag. Båtis ville ut idag man det gick ju inte. Hans väg till "toaletten" var ju helt igensnöad! Vi har väll fått en halv meter snö nu så Båtis blev sittandes utanför ytterdörren en stund. Såg ut som han funderade över hur han nu skulle göra.. Beslöt sig för att gå in igen. Han såg både trött och besvärad ut. Vem gör inte det om man har hållit sig i flera timmar ? ;)
Väl inne så gick han till nästa dörr. Där fick han se att det var en gång upp skottad så nu ville han UT!


Vi släppte ut honom och han skuttade iväg med glädje ända tills gången tog slut. Oj, oj vad han velade innan han tog ett skutt in i snövallen och försvann bakom växthuset.


Det var allt synd om honom men när han kom tillbaka så var han som en ny katt! Piggare och full av bus :)

Pigg och full av bus är inte jag men det har nog blivit lite bättre i ryggen...kanske.. Tycker att det där är så svårt att säga..

Lördagar är lika med "köttmiddag" hos oss.Så idag blir det potatisgratäng med fläskfile´. Vad ska ni ha för något gott ?

Tack för titten och njut nu av helgen!

Kommentarer

 1. Hej!
  Så härligt att höra om din katt. Vår katt vill inte heller gå på lådan utan springer ut och
  in, som en raket när det är riktigt kallt.
  Hon hänger sig i fönsterkarmen på dörren när hon ska in. På nätterna klättrar hon upp på balkongen och hänger sig i den dörren för att komma in. Visst tar de sig egenheter de små liven.
  Ha det så bra!
  Yvonne

  SvaraRadera
 2. Ja, egenheter har de så det blir över och lite till. Ett liv utan dem känns ändå helt omöjligt :)
  Tack för besöket och oppas att du får en skön start på veckan.
  / Sylvia

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg