T som i...

.. tjusig utsikt över Kalmar fick vi när vi åkte över bron till Öland i fredags. Otroliga färger. Jag önskade att jag hade min systemkamera med mig men mobilen fick duga. Tjusig i håret blev jag också efter besöket på ön. Åkte nämligen dit för att klippa mig :)

.. tålamod måste man ha om man ska räkna fåglar. I helgen var det "Vinterfåglar runt knuten", vilket innebär att man ska räkna fåglar som besöker en. Det förutsätter ju att de kommer och det gjorde de inte i lördags.De var kanske bjudna på middag någon annan stans...

Fick en ny chans igår eftersom jag var ledig. Fyllde då min kaffemugg, tog fram papper och penna och satte mig vid fönstret. Hände ingenting till en början men sen kom de fram. De var inte många och inte många olika sorter. De minskar för varje år.Vad beror det på ?


Årets vinnare hemma hos mig i år :)


.. töväder. Idag på morgonen kunde jag gå utan problem till brevlådan. Inga is fläckar eller snö på gången längre! Det började töa så smått igår och håller fortfarande på. Sen att de säger att det ska bli 8 grader varmt i morgon ..Ja, man kan inte göra något annat än att le :) 

.. "testa- på att jobba"- igen. Idag började min halvtids sjukskrivning. Arbetade mellan 08:00-11:00. Jag skulle ljuga om jag skulle säga att det kändes bra. När man har gått hemma så har man haft möjligheten att sätta/lägga sig när man har velat/behövt. Det funkar inte riktigt så på jobbet. Har en sådan tur att jag får en riktig mjuk start, så det ska nog gå bra... hoppas jag..


...trött är jag nu efter dagen så nu ska jag ta och sätta mig och slö titta i min trädgårdstidning. I morgon har jag sovmorgon (jobbar 12:00-15:00) och det känns sååå skönt :)

Ta hand om er och tack för titten!
Kommentarer

 1. Härlig bild från Ölandsbron, ser fram emot att besöka Öland igen till sommaren under semestern! I år ska vi utforska norra delen av ön! Kul grej att räkna fåglar, då kanske man behöver känna till många olika sorter:).... det är jag urdålig på!
  Hoppas det går bra med jobbandet!
  Ha en skön söndag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Norra Öland är ett av våra "måste-åka till" varje år. Vi brukar ta med oss husvagnen till Sonjas camping som ligger utanför Löttorp. Där i från når man alla smultronställen. Stränderna på östra sidan som består av sand, på västtra sidan är det stenhällar som är ljumna på kvällen efter solens strålar (Byrum) Lammet och grisen är en resturang som man inte får missa. Ligger mellan Byrum och Löttorp. De har öppet kvällstid, är lite som grisfesterna utomlands. Musik, god mat och mycket glädje :)
   Trollskogen på Norra Öland är ett mysigt naturområde att ströva runt i och... ja, det finns så många guldkorn.
   Ni kommer få en härlig semester! :)


   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg