Sunkigt värre..

.. är det ute nu. Det blir så "smutsigt" ute när snön smälter bort. Om bara solen kunde komma fram med sina värmande strålar. Idag har den gömt sig bakom gråa moln.När jag tittade ut genom fönstret fick jag se att jag nu har fått min damm! Hålet som vi har grävt har blivit vattenfyllt så nu fick jag en liten föraning om hur den kommer att bli !

Julen och mellandagarna har varit lite annorlunda mot andra år. Jag arbetade på julafton. Hade då oturen att skada mig. Fick en rejäl muskelsträckning pga sned ställning . Så jag kom hem till ett hus fullt av släktingar med en värkande rygg. Jag har inte arbetat sen dess..

Min underbara man har hållit ställningarna här hemma. Följt med barnen på mellandags rea, lagat mat.. Ja, han är bäst! Själv har jag bara varit utanför dörren korta stunder för att gå mindre promenader men idag har jag tänkt att bege mig till mode huset för att leta efter byxor.. Önska mig lycka till !

När jag tittar runt på alla bloggar så ser jag era fina sammanfattningar av året som har gått. Många fina bilder har ni lagt ut men jag kan inte det längre. Har tydligen fyllt min kvot :(
Jag har frågat er innan om hur ni gör men ännu inte fått något svar så jag ställer frågan igen. Hur gör ni? Betalar man något? Hur mycket i så fall?.Behöver all hjälp som jag kan få. Roligare att fortsätta blogga om man kan lägga in bilder..


Avslutar med att önska er alla ett riktigt gott nytt år!Kommentarer

 1. God fortsättning!
  Vad jag har förståt så ska bilder på högst 800 bildpunkter inte ta plats alls på bloggen. Gå in på dina bilder, sen "redigera" där "ändra storleken". När du kommit dit så ta storleken 640 eller 800 bildpunkter.

  Hoppas det ordnar till sig:-)
  Gott Nytt År!

  Kram / Therése

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för ditt tips! Ska testa det med en gång :)
   /Sylvis

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg