Ny gammal vänskap.

Det var ca tio år sedan som jag hälsade på men när jag klev in innanför dörrarna så fylldes min näsa av en doft som var för mig mycket bekant. Min kropp fylldes av ett lugn , precis vad jag behövde! Jag undrade för mig själv; varför har det fått gått så många år? Varför har jag inte åkt hit till biblioteket? Antar att livet har fyllts ut med annat..

När jag gick där bland hyllorna så märkte jag att mina intressen har ändrats de senaste tio åren. Då, för tio år sedan så hade jag haft näsa intryckt i Skönlitteratur hyllorna men nu blev jag stående framför trädgårds hyllorna. Förvånade ? Nä, inte riktigt :)Det var mååånga hyllor med  intressanta böcker.Kunde inte ta med mig alla så det var bara att försöka sålla  vilket var svårt..Till slut så bestämde jag mig för dessa böcker som ni ser här ovan. Jag räknar med att två av dem ska räta ut min frågetecken som jag har angående vårt dammbygge.Det gäller att vara förberedd i god tid :)

Min helg kommer fyllas ut med besök av makens bror och hans två "mindre människor" . Har tänkt baka Saffrans bullar i morgon bitti så de kan få nybakade sådana när de kommer. Sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag krypa upp i soffan med "mina nya" böcker och förhoppningsvis lära mig en massa nya saker!


Tack för att ni tittade in !
Kommentarer

 1. Satt också och läste massor av böcker om just dammbygge, för 2 år sedan. Det finns så många och man vill läsa alla:-)
  Saffransbullar lät väldigt gott..hmmm..kanske skulle härma, i helgen!

  Ha en skön helg! Kram / Therése

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick svar på många funderingar när jag läste böckerna. Toppen bra :)
   Jag tycker helt klart att du ska härmas. Det doftar ju (v) luft i hela huset .
   Hoppas att du oxå får en skön helg!
   / Sylvia

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg