Filmtips önskas!


Idag verkar det som att det aldrig kommer att bli ljust. Blev ingen större skillnad inomhus när jag drog upp rullgardinen.
Det passar mig rätt så bra. Har en rygg som "strejkar " så det blir att ta det lugnt. Varför inte ta och titta på film? Det gör jag allt för sällan. Vet inte vilka som är "sevärda". Har ni några förslag? Jag tar tacksamt emot alla era tips!

Spinnmaskin

Några som är glada för att jag sitter lite mer still är våra "håriga" familjemedlemmar, i alla fall Skrållis. Så fort jag sätter mig så hoppar hon upp i mitt knä och börja spinna.
Ser ni vad jag har på mina fötter? Världens skönaste strumpor. Lurviga och varma. Enligt en besökare så var det de fulaste som hon hade sett men jag älskar dem!

Jag avslutar detta inlägg med att visa en bild som förklarar varför jag skulle ta fram skruv dragaren i förra inlägget. Har tyvärr ingen "före bild".


Det lät kanske som att det skulle ske en större förändring vilket det egentligen också gjorde..
När vi satte upp den här  ( i mitt tycke) underbara Josef Frank tapet så kände jag att det blev nästan lite " för mycket". Kom då på att två vita tavellister skulle dämpa tapeten lite.
Var på IKEA i Lördags och fick då se att priset på dessa tavellister var nedsatta i pris så jag tog med mig två stycken.
Trädgårdsböcker och ljuslyktor ställdes dit och det blev precis så bra som jag hoppades på. Kul att kunna förändra med små medel :)

Nu ska jag tända ljus, gosa ner mig i soffan med filt, katt och film. Jag hoppas att ni kommer med filmtips till mig. Jag är hemma i morgon också så jag hinner med några stycken..

 Ha en mys dag !Kommentarer

 1. Om du vill ha ett riktigt gott skratt så titta på den svenska filmen "Smala Sussi" En film som man hittar nya tokiga saker i varje gång man ser den. Hoppas ryggen lugnar ner sig för det är inget skönt, av egen erfarenhet.
  Kram / Therése

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Det får bli den nästa gång jag är ledig :-)

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg