Innehållsrik helg.Ibland känner jag att  jag inte hinner något alls när jag har ledig helg men det kan jag inte säga om denna helgen.

På fredagskvällen tog vi med oss dottern och hennes kompis över till skördefesten på Öland. Vi besökte Ekerum, Eriksöre by gata och Vickleby. Hade gärna besökt fler ställen men den yngre generationen orkade inte mer ;)
Inköpen blev inte många men det var inte det som var målet. Det som är så härligt med skördefesten är atmosfären, alla tända marschaller, dofter, människor mm.
Nästa år så åker bara gubben och jag över så vi kan stanna natten lång :)

Lördagen blev det stora städardagen. det var inte så farligt med dottern och hennes kompis skulle ha fest hemma hos oss. 18:00 kom de . Märkte då att barnen har ju blivit stora. När skedde det??
6 st tolvåringar som klarade sig själva. Ja, jag fick agera badvakt medan de badade i poolen men annars så fixade de det mesta själva. Underbart!
När klockan slog midnatt så blev de hämtade och vi var sååå trötta. Är ju inte van att vara vaken så länge.

Idag skulle vi åkt till mina föräldrar men pappa var tvungen att besöka akuten. Han opererade knät i måndags och nu trodde de att han har fått en propp i benet.Är just nu på röntgen så vi vet ännu inte hur det har gått.

Mina föräldrar bor bredvid ett par kompisar till oss som vi också skulle besöka idag så vi åkte dit. Trevligt att få en stund ihop och snacka lite " skit". Önskar att det kunde ske lite oftare men "livet" kommer ju emellan.

Jag hoppas att eran helg har varit som ni ville ha den. Nu ska vi hugga tag i pluggar och skruv dragare  Vad vi ska gör? Ja det får ni se så småningom ...

Tack för att ni tittade in :)

Kommentarer

 1. Kul med händelserik helg! Hoppas det blir bra med din far, så han får åka hem igen.

  Höstkram / Therése

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick precis veta att det var ingen propp. Pappa är hemma och mår efter omständigheterna bra :-)

   Radera
 2. Vilken härlig helg ni haft!
  Den dära skördefesten verkade ju hur mysig som helst...

  kram kajsa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg