Vinst...igen :)

Nu är denna arbetsvecka avklarad. Åter igen en hektisk vecka så det blir att ta igen sig nu i helgen. Vi hade från början inget planerat men efter att kikat in på FB så blev planerna ändrade.

Lånad bild från evenemang,se

Jag deltog i en tävling och vann två biljetter till "Hjälten från Kalmarsund". Sista föreställningen är på söndag och då ska vi dit, U och jag. Extra roligt är det att ett par goda vänner också vann så vi ska träffas innan och mysa med lite fika.  Vilken "bonnatur"jag har haft den sista tiden. Först fem kilo lösgodis och nu detta :)

Nu blir det natti nana för mig. Hoppas ni får en skön helg!

Kommentarer

 1. Vilken tur du har...passa på att köpa en skraplott. Hoppas Ni får en mysig helg och framför allt en trevlig föreställning.

  Kram / Therése

  SvaraRadera
 2. Åh, så roligt att få vinna något! Hoppas föreställningen var trevlig!! Och tack för kommenaren hos mig. Ser att du bor i Kalmar. Ska dit på kurs i september och längtar redan till denna underbara stad. Stället där kursen hålls ligger intill världens sötaste koloniområde och jag ser verkligen fram emot att få strosa omkring bland de fina små husen och de välskötta trädgårdarna.

  Solsken
  //Linda

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg