"Ska bara" blir oftast så mycket mer..

Vaknade av ljudet från mina grannar som byter fönster. Knirr knarr låter det när de med hjälp av kofot tar bort fönsterfoder. Jag tycker om alla dessa ljud som blir när man bor i ett villa område. De stör inte mig alls känns bara hem trevligt :)

Ja, man får inte vara sämre själv, så på med trädgårdskläder och sätt igång.
Vi har beställt ett flak med grus så det är ju lite som behövs förberedas. Börjar med att hacka upp grästuvor som har växt upp på fel ställe, flyttar på mitt bord som jag har vid häcken. Ser då att häcken behövs klippas. Tar fram min häck sax ( ej eldriven) och börjar klippa lite. Kan ju bara ta en liten  bit. Hm, det är lika bra att ta vid gången också så man lättare kommer förbi. När jag ändå ta upp bladen så kan jag ju passa på att rensa lite mellan stenarna...  Tittar upp och ser att Silverpäron trädet behövs tuktas lite. Sätter en av de avklippta grenarna i en kruka. Få se om den tas sig.. Ser då våra hemska planteringslådor..


Dessa ska bytas ut. Det ska bli lite mer " Ernst" här. Ni får se framöver vad jag menar. Nu måste ju dessa tömmas. fram med sekatören och klippa av lite solrosor.


Underbara blommor fast de är gulaktiga ;) 

Har funderat på att skaffa ett sådant där Nyckelpige bo som man kan se i diverse tidningar. Jag vill ju att de ska trivas hos mig och käka lite löss. När jag tittade till på den vita Höstfloxen så insåg jag att jag har ju redan bon till dem :)
I en blomma satt en sju stycken och mös. Tittade i en annan blomma och där satt ännu ett gäng !Vid lunch tid kom grus gubben hem och lämnade lite grus..


Så nu " ska det bara" flyttas hit :)

Ska nu ut och fortsätta och köra grus. Jag hoppas att ni har en skön Torsdag!

Kommentarer

  1. Det där "ska bara" stämmer in på pricken och jag tror att vi alla med klorofyll i ådrorna, känner igen sig. Har många gånger tänk att man skulle behöva skyddslappar, när man "bara ska" gå ut och...och...och...

    Sommarkramar / Therése

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg