Köksträdgården

Det blev lite om prioritering på våra sommarprojekt. Vi skulle gjort dammen klar men eftersom pardörrarna sattes in så blev det runt omkring dem som blev prio ett.
Ute platsen är nästan klar. Vi sitter där och myser på kvällarna med plädar och tända ljus. När det är mörkt ser man inte hur det ser ut runt omkring men det gör man dagtid..

Före

Våra odlings lådor höll inte ihop längre. Var inte kul att odla något när det såg ut så här. Hade de mer som förvaring av diverse olika växter som skulle flyttas vidare till en  mer permanent plats.

Vi bestämde oss att här skulle det bli lite mer " Ernst". Maken surfade runt på nätet och till slut hittade han det vi sökte. Så igår åkte vi till Bockara. Där finns detta företag; Bockara betongvaror . Där blev vi mottagna av en trevlig man som hjälpte oss att lasta på det som vi skulle ha.Nöjda och glada åkte vi hem med vårat tunga lass.

Jag jobbade kväll så det var min kära gubbe som fick hålla på och fixa i ordning. När jag kom hem var det så mörkt att jag knappt såg något men det gjorde jag idag :)

Efter

Förstår ni nu vad jag menade med " Ernst" ? Fick inspirationen från hans program i somras. Har haft tankarna åt det här hållet innan men det var först när jag såg hur det kunde bli som jag bestämde mig. Jag trodde att det skulle bli svårt att övertyga gubben men "icke sa Nicke" .

Nu är det bara piffandet kvar. Skulle så gärna vilja så men det är ju lite fel årstid för det. Jordgubbs plantorna ska där emot planteras. Resten får nog vänta tills det är vår igen.

Jag ska snart iväg till jobbet så jag får försöka få i mig något att äta innan. Har lite svårt för att äta middag vid den här tiden men så är det när  man ska jobba kväll.

Hoppas att ni har haft en skön helg !

Kommentarer

  1. Kanonläckert! Allt blir ju roligare när det är fint och lättskött.

    Sommarkramar / Therése

    SvaraRadera
  2. Lättskött är mitt motto i trädgården :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg