Kaffefilter, kulspetspenna och häftapparat..Vad ska jag nu hitta på, tror ni? Ni kanske har listat ut det redan? Jag vet att ni är många som gör fina kuvert till era insamlade fröer medan jag kör på med kaffefilter. Det var så att vi råkade köpa för små filter förra året till vår kaffebryggare så då fick de ett annat användningsområde. Inte så där snyggt precis men praktiskt. Jag har sett en mall på frö påsar som man kan göra själv i en trädgårdstidning så nästa år kanske de får en snyggare förpackning.Det blev en del insamlat idag; Vallmo av olika slag, Brokglim, Vit Riddarsporre, Lupiner,Malva och till sist röd Tagettes, observera röd  :)
Några var inte riktigt torra så de får ligga ett par dagar i växthuset för att torka till.Mina Ringblommor är fortfarande i full blom så jag får vänta ett tag till innan jag kan ta fröer från dem.


Passade även på att skölja ur lite krukor så de är redo till våren när det är dags att använda dem igen. Lite höstkänsla infinner sig medan jag gör detta . Vart tog sommaren vägen?Avslutar med lite bilder på vår Klematis `Blue Angel`. Hoppas ni får en skön helg !

Kommentarer

 1. Vad skojigt att du också har min favvoclematis "Blue Angel" Fast din är ju lite större än min ;-)

  Förhöstkram / Therése

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastisk fin clematis du har:)))Tycker mycket om dessa blommor:)/Dorina

  SvaraRadera
 3. Verkligen en jättefin Klematis du har. Själv har jag en Jack Manii som blommar helt överdådigt. Det var en bra idé med kaffefiltren. Jag har också en hög med för små filter som blev felköpta, så nu har jag ju fått ett bra tips om hur de kan användas.

  SvaraRadera
 4. Ja, i år är verkligen min Blue angel fin. Kul att jag kunde hjälpa dig Ingela med att komma på vad du ska göra med dina filter :)
  Roligt att ni tittade in !

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg