Storvinsten är hämtad !Tryckte på en "Gilla" knapp på facebook. Resultatet blev detta. 5kg valfritt lösgodis. Kände mig lite lätt äcklad vid tanken på den mängden godis.. Barnen däremot blev överlyckliga!
Vi hämtade vinsten och åkte hem. Hoppade direkt i poolen. Det blev ett litet "längdrekord" för mig. Jag var i lite mer än en halvtimme! Det var ju  30 grader i poolen. Hur skönt som helst :)

Igår var det min första arbetsdag efter semestern. Den tog musten ur mig med en gång.Har jag haft semester?? Känns inte så . Slängde mig på sängen efter jobbet och sov bort en och en halv timme. Halvslöade sen en stund i solen på pooldäcket. Det var inga problem med att somna på kvällen. Somnade så fort jag la huvudet på kudden.
Jag har tur som har världens underbaraste man. Han handlar, lagar mat m.m. Vad skulle jag göra utan honom? Allt skulle stå stilla här hemma utan honom. Hoppas att jag piggnar till snart.Ringblommorna är fortfarande fina. Jag har inte de där gul orange. Mina är mer aprikosfärgade. Blir så glad att de sprider sig. De dyker upp lite här och var år efter år.
Lavendeln sprider sin härliga doft i trädgården nu. Jag har de flesta planterade vid pool rabatten. Vill ha lite medelhavs känsla där. Känns lite extra lyxigt med pustar av lavendeldoft när man solar.


Klockan är nu 19:30 och det är fortfarande varmt ute, runt 25 grader. Vår inglasade altan  ligger i västerläge och där är det nu  jättevarmt . Katterna ligger helt utslagna där ute. De kan gå in  men de verkar gilla värmen för de ligger kvar. De är allt lite knäppa..

Jag tänker nu gå ut till lusthuset för att hitta svalka. Jag tror att ett glas vin väntar på mig där tillsammans med min älskling . Kanske en godisbit också, vem vet? :)


Kommentarer

 1. Vilken god vinst :) Inte helt fel....
  och inte helt fel med ett glas vin med älsklingen heller i lusthuset...eller pussenästet;)

  Känner igen den där känslan över att knappt komma ihåg att man haft semester när man började jobba igen..har snart varit igång en vecka och ja, det är så man knappt kommer ihåg semestern :)

  SvaraRadera
 2. Pussenäste, det lät fint. Det bttlir nya smeknamnet på vårat lusthus :)

  Vi började jobba samtidigt förstår jag. Det är inte klokt att man glömmer bort att man har varit ledigt. Känns inte riktigt bra. Skönt att det är fredag imorgon så man snart har två dagar ledigt igen :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg