Helgen i bilderFörst vill jag bara säga att vad glad jag blir när min blogg får nya "följare", Välkomna :)I fredags åkte vi över bron till Öland. Skulle hälsa på makens syster med familj. De hittade sitt lilla paradis på Östra Öland för ca 2 år sedan. Ett underbart ställe som gör att ens puls landar på normalläge. Finns inga andra ljud än fågelkvitter och rasslet från trädens blad i vinden.
Som det brukar så blev det god mat med god dricka och självklart så äter man lite för mycket. En kvällspromenad till havet löser det.


Jag vet inte varför jag tycker om att fotografera grindar. Hela bloggen skulle kunna bli full av dem om jag inte hejdar mig. Jag tycker att de är vackra och de har en historia bakom sig..


Vi passerade fina murar på vägen ner till havet.


Det var en helt ljuvlig kväll. Alldeles vindstilla.


När vi åkte hem på lördagen så passade vi på att stanna i Stenåsa på Naturbok handlen. Många fina böcker men inget inköp denna gång. Däremot så köpte vi en Timjan på Capellagården. Den planterades sedan på vår baksida.


Idag blev det premiärbad för mig i poolen. Ja, jag är en riktig badkruka :) Mina leder är inte alltid så glada för bad. De stelnar till trots att det är 28 grader i poolen. Var inte i så länge så idag gick det bra :)

Vi är glada för att vi valde Tujjahäck som insynsskydd. Den har verkligen växt och blivit tät. Ni kan se hur den har växt om ni tittar in på poolfliken.

Poolrabatten

Vår framsida


 Här växer New Dawn tillsammans med Jackmanii


Idag är det min sista semesterdag. Nu har jag 52 v till nästa semester. Som Kommunalarbetare inom omsorgen så har man ingen Julledighet eller liknande att se fram emot. Pensionärerna behöver hjälp året runt  så det är bara knota på.


Avslutar kvällen med en god drink och grillning i solnedgången. Jag hoppas att ni som har på börjat er semester nu får en skön sådan. :)

Kommentarer

 1. Jag gillar att fotografera gamla dörrar, de är också så vackra. Hoppas du får en bra start på arbetsveckan, Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dörrar har jag också lite nojja på. När vi var i Ystad blev det en hel del bilder på alla dessa olika dörrar i olika härliga färger.
   Starten på arbetsveckan tog musten ur mig men det blir nog bättre .
   Tack för att du tittade in :)
   / Sylvia

   Radera
 2. Det är väl bara så att man lätt fastnar för något att fotografera..för min del är det tågspår..helst lite ödsliga igenväxta, eller en härlig bangård....och rostiga saker...ibland blir min man tokig på mig :)

  Den där boken..den är riktigt rolig, så du får en skön sommarläsning

  ha en skön vecka!
  kram
  Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, de bilderna är nog fina.Är det inte vår uppgift att göra våra "gubbar" tokiga på oss ibland ? ;)
   Jag kämpar vidare med boken och den har faktiskt fått mig att småle. Den blir kanske bättre med tiden.
   Tack för att du tittade in och jag hoppas att du också får en skön vecka.
   Kram / Sylvia

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg