Söndagen......började med att vara mulen. Perfekt väder för att plantera ut/om bl a Fjäderclarkia och att flytta på mina rabarber. Fram med spaden och sätt igång innan regnet kommer! Sagt och gjort men något regn blev det inte. Istället kom solen fram vilket jag gillar men mina stackars plantor blev inte alls lika glada...
SMHI verkar har det lite svårt med att sia om vädret. Man kanske skulle börja med att spå i kaffesump. Verkar mer tillförlitligt.


Tog ett tag på Liguster häcken. Den har växt som bara den på kort tid. Jag tycker om att använda den gamla hederliga häcksaxen. Den är en härlig känsla.. Svårt att förklara. El häcksaxen låter jag mer än gärna U använda och det är snart dags att ta fram den. Avenboks häcken breder ut sig, så snart kommer man inte fram på baksidan.
När jag ändå hade min häcksax framme så tog jag och klippte till Tujja häckarna, Buxbomen och min Spireabuske.Det gick i bara farten !En underbar bukett av Lupiner fann jag också. Så de sattes i en vas på altanen.


Tog mig sedan en välförtjänt paus i smultronstället. Livet är allt gutt!

Kommentarer

  1. Ser hur mysigt ut som helst, vad fint du har det:)))Dorina

    SvaraRadera
  2. Mmm, mitt lilla "paradis" här på jorden :) Tack!
    / Sylvia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg