Sol till en början.

Har ännu en ledig dag idag. Började den med att grundmåla dörrfoder som ska sitta vid pardörrarna. Sen tog jag en sväng om med gräsklipparen. var helt slut efteråt. Vilken värme!

Julia (kaninen) satt i sin bur och såg bedjande på mig så vi tog en liten trädgårdspromenad. Hon grävde ner sig i jorden och låg där en bra stund. Är det deras sätt att svalka sig på?

När jag satt där bredvid henne fick jag se att jag hade ett par tomma lerkrukor och då kom jag ihåg ett inlägg i någons blogg om en Sukkulentkruka. Jag är så irriterad på mig själv att jag inte kan hitta vilken blogg det var på . Idee´n är hur som helst inte min. Lovar att länka till rätt blogg så fort jag hittar inlägget.

Taklökstårta

Sedd från ovan

Jag drev själv upp egna Sukkulenter i år. Har satt dem lite här och var i trädgården men fick en del över. Så det var ju tur att jag "snubblade över" detta tips :)Den här rosen fick jag av en god vän för ett par år sedan. Tyvärr så är den inte planterad på något vidare ställe men det blir bättre för den nästa år när vi drar i gång ett nytt projekt ;)
Jag vet inte vad hon heter, rosen alltså. Ser ut som en gammeldags ros, har en härlig doft, buskformad och den sprider sig. Någon som vet?


Solen försvann och mörka moln har tornat upp sig. Väldigt lägligt för nu måste jag ta ett röj inomhus. Om några timmar kommer svärföräldrarna hit. Det vankas middag och fotboll. Hejja Sverige!!


Kommentarer

 1. Hej!
  Så fin din variant av taklökskrukan blev ;)) Kul att jag kunde inspirera dig!!
  Kram susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att jag (o andra) har fått möjlighet att besöka din trädgård !
   Kram

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Jag gissar på att rosen är Finlands vita ros, eller Plena. Blommar tidigt ibland redan innan midsommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du verkar ha rätt, Anna-Karin! Tack så mycket för hjälpen :)

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg