Något rikare..

En del saker fattigare och ett par hundra kronor rikare. Det blev resultatet av dagens loppis. Det var kul att få möta både gamla och nya bekantskaper. Jag ser fram emot fler sådana här tillställningar.I grannens björk finns denna fågelholk. Inte i världens bästa skick men i år har det fått hyresgäster!


Familjen Bofink (?) har flyttat in .Utsikten kan de inte klaga på.


Idag var det dags för att lägga på nätet över jordgubbarna.

Magnolia "Sieboldii"

Avslutar detta inlägg  med en bild på trädgårdens primadonna, Buskmagnolian. Nu har den slagit ut sina porslinsliknade blommor. Lovley :)

Hoppas ni har haft en skön helg!

Kommentarer

 1. Hej!
  Vakul att du vill vara med i Zonlistan, hoppas du får många goa besökare därifrån och kanske hittar egna nya favoriter! Din fina taklökstårta var inspirerande:-)

  Ha det gott, kram H.

  SvaraRadera
 2. Hej, har redan hittat lite nya " godingar" :) Idee'n m taklökstårtan fick jag från Susanne som har bloggen Susannes gård.
  /Sylvia

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg