Besök på ön.

Det sägs att Öland spirar idag så vi begav oss dit. Mulet och grått och regnet hängde i luften. Åkte över på östra sidan till Bläsinge hamn. Stannade vid ateljén Himlavid.

Vi möttes av bräkande får och kacklande höns. Fick en skön känsla med en gång.I trädgården hängde Jeanettes härliga tavlor. Kändes till en början att vi nästan gjorde något förbjudet när vi gick runt där i hennes härliga trädgård men den känslan försvann lika fort som den kom .


I den gamla ladugården fanns ännu fler av hennes verk.
Vi åkte ända ner till hamnen . Där besökte vi en kvinna i hennes sjöbod. Hon hade en fotoutställning med motiv mest från Öland. Fina bilder men vi hoppade snabbt in i bilen igen för det blåste såå kallt !

Backsippa

Calibrachoa "Calita appleblossom"
På vägen hem stannade vi på Thurgårdens handelsträdgård. Det var så mycket folk där så vi fick parkera uppe vid vägen. Någon storhandling blev det inte men en söt röd Backsippa och en hängpetunia fick hänga med hem.


Vädret förstörde en hel del. Hade det varit varmare så hade vi åkt längre norrut där det verkade som om det var mer att se på . Nu blev det mer att vi ville hem till vår goa brasa.
Jag hoppas att de marknadsför detta engagemang bättre nästa år så man vet vart man ska åka för att hitta"godbitarna".

Kommentarer

  1. Vilka jättefina tavlor där på Öland. Kul med små utflykter ibland.

    SvaraRadera
  2. Ja, tavlorna var jättefina. Får bli en tur dit igen när plånboken är lite "tjockare" :)
    / Sylvia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg