Valborg

Tur för oss att våra barn inte är så speciellt intresserade av att åka iväg på Majbål. U:s näsa rinner och jag försöker hitta luft...Det blir att fira inomhus med Monopol spel och glass och det är inte illa det !

U klippte gräset i lördags. Årets första klippning. Det är allt lite speciellt och det är ju så fint med ny klippt gräsmatta! Har köpt ett gödningsmedel till gräsmattan som tar bort diverse ogräs. Det ska vi sprida ut till helgen. Sen kan man nästan sitta på en stol bredvid och nästan se med blotta ögat hur det växer!

Nä, nu ska jag försöka klå barnen och gubben i Monopol. Om det ska ske så behöver jag att ni håller alla tummar för mig.

Hoppas att ni alla får en mysig stund framför bålen :)Kommentarer

  1. Trevligt med familjespel. Monopol har jag nog inte spelat på 10 år tror jag. Vad fint du har det runt ditt växthus. Ha en bra kväll. Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Här har det också klippts gräs i helgen. Det luktar så gott. Man får en föraning om sommaren.
    Ha det bra!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg