Sova väder?

Idag har jag tre familjemedlemmar som INTE vill stiga upp..De lär ligga och sova mer eller mindre hela dagen. De har sina favoritställen att sova på och deras sovstil skiljer sig allt...

Båtis sover i vår säng.
Skrållis myser i strumpkorgen som står i tvättstugan.
Baileys ligger helst i trappan.


Jag däremot tänker inte sova bort dagen trots att det regnar och är grått ute.
Har varit ute och tittat till småplantorna i växthuset. Var lite orolig att jag satte ut dem där för tidigt. Det är ett kall växthus men med fiberduk nattetid så har det än så länge fungerat bra.Igår fick jag denna underbara bok av en vän. Tack ännu en gång Jan! Vilka härliga bilder och inspirerande text.
Nu vet jag vad jag ska köpa till hösten. En hel massa Tulpanlökar i alla dess färger och former. Jag kommer att göra en "djupdykning"i denna bok under dagen.

Har ni några förslag på trädgårdsböcker som bara "måste ha" i sin trädgårdbokhylla?

Hoppas att ni alla får en mysdag!

Kommentarer

 1. Hej på dej Sylvia!
  Jag har verkligen ett jättebra tips på trädgårdsbok. Jag köpte den nyss själv. Den heter Odlarens handbok av André Strömqvist. Jag har köpt den genom tidningen "Allt om trädgård" där jag är prenumerant.
  Den har verkligen mycket handfasta tips i hur man går till väga i olika beskärnings eller odlingssituationer. Stor text och mycket fina beskrivande bilder.
  Den passar alla som gillar att odla. Van eller ovan. Mycket bra tips. En bok jag rekommenderar varmt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej du :)
   Har funderat på att köpa den boken men har ännu inte kommit till skott. Måste bege mig till en bokhandel och ta ett span.
   Tack för tipset, Ingela !

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg