Smärta ,Helt enkelt hemma hos mig

"Det gör ont när knoppar brister" skrev Karin Boye . Så då måste smärtnivån vara hög just nu i min och alla andras trädgårdar ;)

Nu så ser jag in till grannen genom Avenboks häcken. De nya knopparna gör att de gamla bladen faller bort men det dröjer inte länge tills den är grön och tät igen. Än så länge så kan jag tjuvkika på småfåglarna som  hoppar runt där inne. Leker de tafatt eller inte röra "golv" ?

Backsippa
I rabatterna så händer det saker. Det kan jag lova! Diverse olika knoppar dyker upp. Ludna, "taggiga", äggformade..Ja, alla dess former. Det roliga att jag har så lätt för att glömma bort vilka växter som jag har planterat så det blir en överraskning för mig. Det blir lite som att ha en egen gissningstävling.


Kärleksört


Sedum?När jag låg och rensade i rabatterna så fick jag se mina Buxboms bollar från en ny vinkel. Vilken tur att jag hade kameran med mig så ni också fick se .


Jag har haft mina funderingar ett tag om varför jorden i mitt kryddland har blivit så tillplattat... Fick svaret idag. En söt svart-vit tjej (tror jag) hälsade på mig och visade hur hon brukar göra i mitt kryddland. Hon luktar, smakar  och tar sig ett riktigt sandbad. Inte kunde jag bli arg på henne! Hoppas hon kommer hit  snart igen.

Kommentarer

 1. Snyggt Sylvia i desaa vintertider!
  Själv ligger jag hemma med världens förkylning, det senare hör väl inte hemma som kommentar i detta sammanhang.

  Hälsn
  JanJ

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket! Jag hoppas att du piggnar till snart!

  SvaraRadera
 3. Det är alltid lika spännande med allt nytt i rabatten på våren. Jag tar mig en liten runda varje dag för att se om något nytt har hänt. Tyvärr är vädret lite tråkigt just nu. Snö!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg