Ullared

I fredags efter jobb och skola så hakade vi på våran husvagn och begav oss mot shoppingens "Mecka". Resan dit var dimmig men det gick bra. När vi äntligen kom fram så ställde vi upp husvagnen snabbt och effektivt (har fått lite vana nu efter ett par år med husvagn) och åkte ner till varuhuset. Klockan var ca 18:00 och parkeringen var full av bilar. Hittade till slut en plats i parkeringhuset.
Många var på väg där ifrån så det var helt ok inne. M o jag tog dam o barn avd. Medans "männen" i familjen strosade runt på herr.
Slutresultatet för denna kväll blev att M hittade kläder för ett par hundra, jag handlade nog för sammanlagt .. för ett hundra och "männen" för ett par ...tusen:). De hittade jeans, tröjor, jacka m.m. Kul för dom..
Var tillbaka i husvagnen vid 21:00 och straxt efter 22 :00 så sov vi gott.

Lördagsmorgonen började kl 06:00. öppnade husvagnsdörren och insåg att dimman låg fortfarande kvar. Hittade dock till servicehuset och tog en varm dusch. Vaknade till när jag klädde på mig efteråt.Det var verkligen ingen värme där inne i servicehhuset, brr.
Trodde  inte att vi skulle lyckas få upp tonårssonen men det var inga problem!
Tryckte i oss varsin torr macka som sköljdes ner med avslagen "fesljummen" loka( glömde köpa mjölk) och sedan hoppade vi in i bilen redo för rond två..
07:00 öppnades butiken och vi var där då. Ingen kö in men folk halvsprang verkligen för att komma in så fort som möjligt, varför???
Vi gick runt på alla avd förrutom kläd så det var ok men efter ett tag så blev det allt mer "knuffande och puffande". Gick till resturangen för lite påfyllning av kaffe och mat. Skönt att komma ifrån trängslen en stund.

När vi gick till kassorna så var det trångt. Fick höra av  kassörskan att denna dagen är den värsta (=den bästa för Boris) dagen på hela året. Förstod inte riktigt vad hon menade . Visst det var trångt men trodde nog att det kunde vara värre.. Kl var 10:00 när vi gick ut ur varuhuset. Det var då vi såg den... Vad? Jo, den kilometerlånga kön! En kö med människor och deras kundvagnar. Kön gick dubbel. Den gick runt bostadshusen som ligger i närheten av varhuset och den gick v ä l d i g t sakta. Stackars dom...
Vi var så glada att vi steg upp så tidigt som vi gjorde. Hade vi hamnat i denna kö så hade vi aldrig gått in.

Jag kan tänka mig att det stod en mycket nöjd Boris på taket.

Kommentarer

Populära inlägg