Midsommar.

Midsommarhelgen är snart slut. Har haft en härlig helg med allt som tillhör midsommar. God mat o dryck,ok väder, lekar och allt detta "kryddat" med goda vänners sällskap. Kan ju inte bli bättre !

Ute i trädgården växer allt som bara den. Rosornas blommar, klematisarna är på gång, vinrankan i växthuset håller på att ta över helt och hållet! Måste ut och hålla efter den lite...
Idag har U påbörjat vårat vind/insynsskydd vid poolen. Det blir "vår" design på detta oxå. Armerings matta som sätts på grova reglar. Snyggt och enkelt. Fördelen är att man kan göra dom så stora som man vill ha dom.
Ska nu till blomsterlandet och inhandla mig en klätterhortensia till vindskyddet.

Kommentarer

  1. Karin Strömberg28 juni 2011 17:46

    mamma har också armeringsmatta med reglar i sin trädgård men hon har dem som rosstöd. Ni två skulle ha väldigt mycket att prata om!! Kram, kul att se dig idag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg